رفع مشکل خطای connection time out در وردپرس

خطای Connection Time Out یا همان پایان رسیدن اتصال از سری مواردی است که ممکن است برای کاربران وردپرسی و مخصوصاً سایت‌های پربازدید بیشتر پیش آید و دلایلی دارد که در ادامه به تک تک آنها اشاره کرده و روش حل آنها نیز بررسی می‌نماییم.

دلیل اول : آپدیت و یا نصب افزونه‌ها

اولین دلیلی که ممکن است برای یک سایت وردپرسی مشکلاتی مانند Connection Time Out ایجاد کند یک افزونه و تداخل آن با فایل‌های اصلی است. در این مورد اگر افزونه جدیدی نصب کرده‌اید آن را غیرفعال کنید تا مشکل شما حل شود. در غیر این صورت باید تمامی افزونه‌های وردپرس را غیر فعال کرده و سپس تک به تک آنها را فعال کنید تا متوجه شوید کدام افزونه برای شما مشکل ایجاد کرده است.

نکته : چنانچه به داشبورد وردپرس برای غیرفعال‌سازی افزونه‌ها دسترسی ندارید ، از طریق File Manager کنترل پنل وب هاست خود دایرکتوری Plugins را تغییر نام داده تا تمامی افزونه‌ها به صورت خودکار غیرفعال شوند.

دلیل دوم : کمبود حافظه در wp-config.php

یکی دیگر از دلایلی که ممکن است شما را با این خطا روبه‌رو سازد ، کمبود حافظه در wp-config.php است که شما باید با استفاده از File manager کنترل پنل هاستینگ خود این فایل را ویرایش کرده و سپس مقدار حافظه را تغییر دهید.

برای تغییر مقدار حافظه در wp-config.php ، عبارت زیر را یافته و سپس مقدار آن را تغییر دهید.

define(‘WP_MEMORY_LIMIT’, ‘128M’);

نکته : ممکن است به جای 128M یک مقدار دیگر برای شما نمایش داده شود که این مقدار را شما باید تغییر داده و 128 و یا 256 را جایگزین نمایید.

دلیل سوم : زمان اجرای کدهای PHP در فایل php.ini

آخرین دلیلی که ممکن است سایت شما را با خطای Connection Time Out روبه‌رو کند ، مقدار زمانی است که در php.ini برای اجرای یک اسکریپت php در نظر گرفته شده است.

برای این امر شما می‌توانید از دو روش مختلف استفاده کرده تا مقدار زمان اجرای اسکریپت PHP را افزایش دهید.

روش اول : افزودن کد به htaccess

ساده‌ترین روش برای تغییر مقدار زمان اجرای اسکریپت‌های PHP ، افزودن کد زیر در فایل htaccess هاست شما است که باید از طریق File manager به دایرکتوری Public_html رفته و فایل htaccess را که به صورت پنهان در آن قرار دارد را ویرایش کنید و کد زیر را در آن وارد نمایید.

php_value max_execution_time 60

پس از وارد کردن کد ، فایل را ذخیره کرده و سپس آن را ببندید و مجدداً وضعیت سایت را بررسی کنید.

روش دوم : افزایش زمان اجرای اسکریپت PHP از php.ini

روش دوم برای افزایش زمان درخواست php از طریق php.ini است که این فایل را نیز می‌توانید از طریق کنترل پنل هاست خود نیز ویرایش کرده و عبارت max_execution_time را یافته و مقدار آن را افزایش دهید.

max_execution_time = 60 ;

نکته : اگر از هاست اشتراکی استفاده می‌کنید باید بدانید که عموماً سرویس دهنده‌ها این فایل را تنظیم کرده و اجازه تنظیم دیگری به کاربران نمی‌دهند ، بنابراین باید از طریق پشتیبانی هاست خود درخواست کرده و تا مشکل شما را برطرف سازند.

تجربه Arech !
گاهی اوقات ما خطایی دریافت نمی کنیم ولی در عین حال ربات های گوگل این پیغام را دریافت میکنند و قادر به خواندن محتوای سایت ما نیستند برای اطمینان از اینکه سایت شما این مشکل را ندارد وارد لینک شوید و آدرس سایت خود را تست کنید اگر با پیغام

The url timed out . Make sure it is responding in a timely fashion to requests from google.

مواجه شدید زمان درخواست php از طریق php.ini را افزایش دهید .

بدین ترتیب شما قادر خواهید بود با تست یک به یک روش‌های بالا مشکل Connection Time Out را حل کنید.

امیدواریم در پایان مطلب رفع مشکل خطای connection time out در وردپرس برای شما مفید واقع شده باشد.

کاربر گرامی شما می‌توانید سؤالات مربوط به این آموزش را در بخش کامنت‌ها عنوان کرده و در همین قسمت پاسخ خود را دریافت کنید .

مطلب در تاریخ 4 تیر 1399 به روز شده است

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید ؟
در گفتگو ها شرکت کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.