بزرگترین فروشگاه های اینترنتی جهان ؛ مروری بر بهترین مارکت های آنلاین در سال ۲۰۱۸

The world's largest online stores

تجارت الکترونیکی و خرید از فروشگاه‌های آن لاین در حال حاضر به یکی از ابزارهای پراستفاده اینترنت تبدیل شده اند. در این نوشته با ۹ مورد از بهترین و بزرگترین فروشگاه های اینترنتی جهان در سال ۲۰۱۸ آشنا خواهید شد.پس از عمومی شدن اینترنت و بالا رفتن ضریب نفوذ این ابزار بین عامه مردم، قابلیت خرید و فروش اجناس بدون حضور فیزیکی در محل به یکی از محبوب‌ترین قابلیت‌های این شبکه جهانی تبدیل شد. اولین نمونه فروشگاه‌های اینترنتی موفق نیز وب سایت آمازون بود که فعالیت خود را از سال ۱۹۹۵ میلادی آغاز نمود. این شرکت که توسط ثروتمندترین انسان فعلی جهان، جف بزوس (Jeff Bezos) تاسیس شد، در ابتدا فروشگاهی برای عرضه آنلاین کتاب بود و به تدریج به یکی از بهترین و بزرگترین فروشگاه های اینترنتی جهان تبدیل شد.

فروشگاه های آنلاین در ایران

هرچند در حال حاضر، فروشگاه های آنلاین محبوبیت بسیاری بین کاربران پیدا کرده اند، اما تعداد محدودی از آنها فعالیت جهانی دارند. این فروشگاه‌ها در ایران نیز سابقه‌ای بسیار طولانی داشته ولی با توجه به محدود بودن استفاده از اینترنت در دهه ۱۹۹۰ میلادی در ایران، کاربران کمی با آنها آشنایی دارند. از اولین نمونه‌های فروشگاه های آنلاین در ایران می‌توان به تله بازار در اواسط دهه ۱۳۷۰ اشاره کرد که بر پایه شرکت ندا رایانه ایجاد شده بود و به عرضه محصولات عموما فرهنگی و صوتی و تصویری می‌پرداخت.

شاخص ترین نمونه نسل دوم فروشگاه‌های آنلاین در ایران نیز دیجی کالا بوده که با تکیه بر حمایت‌ها و تبلیغات گسترده به محبوب ترین و بهترین فروشگاه اینترنتی ایران تبدیل شده است. البته قیمت‌ها در این سایت اندکی بالاتر از حد استاندارد بوده که با توجه به محبوبیت بسیار آن، شاید نکته مهمی در نظر برخی کاربران نباشد.

بهترین و بزرگترین فروشگاه های اینترنتی جهان در سال ۲۰۱۸

گذشته از فروشگاه های آنلاین قرار گرفته در دارک وب (Dark Web – بخشی از اینترنت که به صورت عادی در دسترس کاربران قرار نداشته و به فروش کالاهای قاچاق از جمله مواد مخدر، اسلحه و حتی اعضای بدن انسان اختصاص دارد)، حجم عمده ای از خرید و فروش دنیای امرو در مارکت های آنلاین انجام می‌شود. در ادامه با ۹ مورد از محبوب ترین، بهترین و بزرگترین فروشگاه های اینترنتی جهان در سال ۲۰۱۸ آشنا خواهید شد که با جذب تعداد بسیاری از کاربران، بخش بزرگی از بازار خرید و فروش جهان در قاره‌های آمریکا، اروپا، استرالیا و آسیا را در اختیار گرفته اند. نکته جالب در اینجاست که اکثر فروشگاه های اشاره شده در این نوشته به دلایل نامعلوم در داخل ایران مورد لطف کمیته فیلترینگ قرار گرفته اند!

CDiscount Marketplace

  • کشور: فرانسه
  • آغاز فعالیت: ۱۹۹۸

CDiscount Marketplace دومین فروشگاه اینترنتی بزرگ کشور فرانسه پس از آمازون بوده که فعالیت خود را از سال ۱۹۹۸ میلادی آغاز نمود. این وب سایت با بیش از ۱۱ میلیون مراجعه در ماه، جایگاهی را در بین بهترین و بزرگترین فروشگاه های آنلاین جهان به خود اختصاص داده است.

گذشته از این، بیش از ۱۶ میلیون کاربر اطلاعات خود را در این وب سایت ثبت نموده و گردش مالی بیش از ۳.۵ میلیارد دلار (معادل ۱۵۰۰۰ میلیارد تومان با احتساب ارز ۴۲۰۰ تومانی دولتی) را به وجود آورده‌اند. در CDiscount Marketplace اقلام مختلفی از لوازم خانگی تا محصولات الکترونیکی در ۴۰ دسته مختلف به فروش می رسد.

Etsy Marketplace

  • کشور: ایالات متحده آمریکا
  • آغاز فعالیت: ۲۰۰۵

Etsy که فعالیت خود را از شال ۲۰۰۵ آغاز نموده، با فعالیت گسترده و بین المللی خود، به یکی از محبوب ترین فروشگاه های آنلاین جهان با بیش از ۱.۷ میلیون فروشنده و نزدیک به ۳۰ میلیون کاربر ثبت شده تبدیل شده است.

آنچه که Etsy را از دیگر فروشگاه های آنلاین متمایز می‌کند، ارائه طیف گسترده‌ای از صنایع دستی، وسایل آنتیک در کنار آثار هنری و جواهرات و لباس بوده که مجموع محصولات قابل ارائه را به بیش از ۴۵ میلیون مورد می‌رساند.

Lazada Maketplace

  • کشور: سنگاپور
  • آغاز فعالیت: ۲۰۱۲

Lazada بزرگترین وب سایت تجاری جنوب شرقی آسیا بوده که با فعالیت خود در چند سال گذشته به ساده‌ترین راه برای تجارت الکترونیکی و جذب خریداران جدید در کشورهای سنگاپور، اندونزی، مالزی، فیلیپین، تایلند و ویتنام تبدیل شده است.

Lazada با بیش از ۵۰ میلیون بازدیدکننده در ماه، بیش از ۵۵۰ میلیون کاربر در این  کشورها داشته و یکی از بهترین و بزرگترین فروشگاه های اینترنتی جهان در سال ۲۰۱۸ به حساب می‌آید. سرمایه گذاری ۵۰۰ میلیون دلاری گروه علی بابا (Alibaba) در لازادا، موجب افزایش قدرت این مارکت آنلاین در آینده نزدیک خواهد شد.

Flipkart Marketplace

  • کشور: هندوستان
  • آغاز فعالیت: ۲۰۰۷

فلیپ کارت مارکت فعالیت خود را از سال ۲۰۰۷ میلادی آغاز نموده و در حال حاضر به یکی از بهترین و محبوب ترین فروشگاه های اینترنتی و پلتفرم های تهیه کالا در کشور هندوستان تبدیل شده است.

این شرکت مشابه با آمازون در ابتدا تنها به فروش کتاب و محصولات فرهنگی اختصاص داشت. اما پس از مدت کوتاهی با تکیه بر توجه به نیازهای مردم این شبه قاره به یکی از بزرگترین فروشگاه های اینترنتی آسیا تبدیل شد. این وب سایت با بیش از ۷۵ میلیون کاربر فعال، یکی از بزرگترین فروشگاه های اینترنتی دنیا در سال ۲۰۱۸ میلادی است.

Rakuten Marketplace

  • کشور: ژاپن
  • آغاز فعالیت: ۱۹۹۷

وب سایت Rakuten که فعالیت خود را از اواخر دهه ۱۹۹۰ میلادی آغاز نموده، یکی از کلیدی ترین مارکت‌های آسیا بوده و با بیش از ۱۰۵ میلیون کاربر فعال، جایگاهی را در بین بهترین و بزرگترین فروشگاه های آنلاین جهان در سال ۲۰۱۸ به خود اختصاص داده است.

این شرکت در سال آینده جایگزین ایرلاین قطر برای اسپانسرینگ باشگاه بارسلونا خواهد شد. Rakuten که به عنوان آمازون ژاپن نیز شناخته می‌شود، به سرویس دهی و فروش در نزدیک به ۳۰ کشور جهان می‌پردازد.

eBay Marketplace

  • کشور: ایالات متحده آمریکا
  • آغاز فعالیت: ۱۹۹۵

شرکت ای بی را می‌توان به عنوان یکی از پیشتازان تجارت الکترونیک در جهان قلمداد کرد. این شرکت که در سال ۱۹۹۵ میلادی توسط پیر امیدیار (Pierre Omidyar) تاسیس شده، علاوه بر قرار گرفتن در جمع بهترین فروشگاه های اینترنتی جهان، با درآمد بیش از ۳ میلیارد دلار در سال، یکی از بزرگترین شرکت های جهان نیز به حساب می آید.

eBay گذشته از فروش عادی محصولات، حراجی های متعدد را نیز برگزار کرده و بزرگترین بازار فروش اجناس کارکرده و دست دوم جهان نیز به حساب می آید. کاربران برای استفاده از خدمات ای بی به مجموعه کاملی از راهنماها دسترسی داشته و فروشندگان اجناس دست دوم توانایی قرار دادن هر کالایی که در فهرست اجناس غیر مجاز قرار ندارد را خواهند داشت.

JD.com Marketplace

  • کشور: چین
  • آغاز فعالیت: ۱۹۹۸

JD.com که با نام JingDong نیز شناخته می‌شود، فعالیت خود را از سال ۱۹۹۸ میلادی و با نام ۳۶۰buy آغاز نمود. این شرکت در حال حاضر دومین فروشگاه اینترنتی بزرگ کشور چین بوده و رقیب مستقیم سرویس TMall علی بابا به حساب می آید.

JD.com با بیش از ۳۰۰ میلیون کاربر یکی از پر استفاده ترین فروشگاه های اینترنتی جهان بوده و با ۲ روش متفاوت فعالیت می کند. در اولین روش JD اجناس را از فروشندگان در سرتاسر جهان خرداری کرده و در اختیار خریداران چینی قرار می‌دهد. در دومین روش نیز به عنوان یک فروشگاه اینترنتی عادی عمل نموده و امکان فروش اجناس شما به صورت مستقیم به مصرف کنندگان با دریافت کمیسیون را می‌دهد.

Amazon

  • کشور: ایالات متحده آمریکا
  • آغاز فعالیت: ۱۹۹۴

همانطور که پیشتر نیز اشاره شد، آمازون اولین فروشگاه معتبر اینترنتی در جهان بود که فعالیت خود را از اواسط دهه ۱۹۹۰ میلادی آغاز نمود. هرچند تا چند سال گذشته این شرکت با اقتدار عنوان بهترین و بزرگترین فروشگاه اینترنتی جهان را به خود اختصاص داده بود، اما رشد چشمگیر  و نحوه مدیریت گروه Ali Baba موجب قرار گرفتن آن در رده دوم در سال ۲۰۱۸ گردید.

آمازون در حال حاضر بیش از ۳۱۰ میلیون کاربر فعال داشته و به صورت اختصاصی در ۱۱ کشور اروپایی، آسیایی و آمریکایی فعالیت می کند. این شرکت با توجه به خدمات بسیار گسترده و سرویس های مشتری مدار خود، به یکی از بهترین پلتفرم های فروش آنلاین برای برندهای کوچک و متوسط تبدیل شده و یکی از بزرگترین فروشگاه های اینترنتی جهان به حساب می آید.

Alibaba Marketplace

  • کشور: چین
  • آغاز فعالیت: ۱۹۹۹

گروه علی بابا که بیش از ۸۰ درصد کل تجارت و فروش کشور چین را در اختیار خود دارد، عنوان بهترین و بزرگترین فروشگاه اینترنتی جهان در سال ۲۰۱۸ را با سرویس TMall به خود اختصاص داده است.

این شرکت در سال ۱۹۹۹ تاسیس شد و در حال حاضر با بیش از ۵۵۰ میلیون کاربر، دسترسی کاملی به بازار بزرگ و میلیاردی چین را در اختیار فروشندگان قرار می‌دهد. از شرکت های زیر مجموعه گروه علی بابا می‌توان به مورادی مانند TMall و AliExpress و Lazada اشاره کرد که آن را در صدر فهرست بهترین و محبوب ترین و بزرگترین فروشگاه های آنلاین جهان در سال ۲۰۱۸ قرار داده است.

منبع :Techrato

مطلب در تاریخ 28 آبان 1397 به روز شده است

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید ؟
در گفتگو ها شرکت کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.